Víkend v Rakousku

Zajeďte si zalyžovat do Rakouska. Za 2 dny v oblasti Villach zaplatíte pouze 1.267,- s polopenzí. Navíc dítě do 8 let zcela zdarma. Vybírat si lze z více termínů.

Rodinný tříhvězdičkový Gasthof Zur Post se nachází v centru střediska v Ossiachu a jen cca 300 m od idylického jezera Ossiach. Skibus staví přímo před domem a zaveze vás zdarma (3x denně, viz, vývěska v hotelu) k lyžařskému středisku Gerlitzen (cca 9 km). Za dobrých sněhových podmínek je sjezd na lyžích možný až k domu a vstup na trasu pro běžkaře najdete po cca 2 km.

Útulný penzion se skládá z hlavní a vedlejší budovy, které jsou od sebe cca 20 – 30 m. K vybavení penzionu patří vstupní hala s recepcí, společenská místnost, místnost s TV, světnička, w-lan (v ceně), jídelna na snídaně, jídelní sál, restaurace, bar, kavárna, terasa a zahrada pro hosty. Lyžárna se sušákem na lyžáky a bezplatné parkoviště jsou také zdarma k dispozici. Za poplatek můžete použít veřejnou saunu, krytý bazén a posilovnu v zařízení “Krea(k)tiv Dorf” ve vzdálenosti cca 1 km.