Dítě do 11 let zdarma

Zimní dovolená Itálie Val di Fiemme/Obereggen v hotelu Resort Veronza s bazénem, vířivkou a polopenzí za 5.000,-. Navíc dítě do 11 let zcela zdarma. V termínu od 20.2. do 23.2.2014.

Carano – lokalita Centro Vacanze Veronza, centrum Carana – 2,5 km, skiareál Alpe Cermis – 5 km, skibus – 100 m.

V hotelu Veronza je recepce společenská místnost wi-fi připojení k internetu, restaurace, pizzerie, bar, sluneční terasa, taverna s DVD a velkoplošnou projekcí, společenská místnost, zahrada s dětským hřištěm, dětský koutek s hlídací službou (od 3 do 10 let), animační programy, videohry, hotelový trezor, úschovna lyží, 4x výtah, vyhrazené parkoviště, garážová stání, pračka a sušička, minimarket (v provozu pouze ve vysoké sezóně), tabák. Zdarma k využívání je i dětský park na sněhu Cermislandia ve skiareálu Alpe Cermis.

V hotelu se nachází bazén 12,5 x 6 m s dětským bazénkem a lehátky, vířivka pro 1 osobu, sauna, pára, termárium, multifunkční sprcha, horizontální solárium, horské sluníčko, relaxační koutek s lehátky, masáže, lázeňské kúry, kosmetické služby, posilovna (s instruktorem), elektronické šipky, 2x stolní tenis a stolní fotbal.