3 noci se skipasem za 8932,-

Rakousko, Mayrhofen, oblast Zillertal, v termínu od 25. – 28.12. 2013 na 3 noci s polopenzí za 8 932,- Kč. V ceně je 2 – denní Zillertaler Superskipass a pobytová taxa Mayrhofen.

Útulný Gasthof Hochsteg *** se nachází na kraji střediska Mayrhofen, jen cca 2 km od centra a lanovky Penken a Ahorn. Přímo u domu staví skibus, který jezdí na vleky Finkenberger Almbahnen a linkový autobus staví po cca 150 m. Na nádraží se dostanete po cca 3 km.

K dispozici je recepce, w-lan (ve veřejných prostorách) a internetový koutek (v ceně), restaurace à la carte, jídelní sál, bar, terasa, herna resp. společenská místnost, automat se sladkostmi a lyžárna. Sauna s panoramatickým výhledem, relaxační místnost a zážitkové sprchy jsou zdarma k dispozici (16.00 – 20.00 hodin). Masáže lze na přání přiobjednat (za poplatek). Bezplatné parkoviště je zde také. Útulné pokoje mají koupelnu nebo sprchu s WC, satelitní TV, rádio, bezpečnostní schránku a u některých je i balkon.

V ceně zahrnutá polopenze, která se skládá z nápoje na přivítanou, snídaně formou švédských stolů, mimo jiné s vejcem, müsli, jogurtem, kávou, čajem, džusy, sýry a ovocem a z večerního menu o třech chodech s možností výběru (varianta s masem a pro vegetariány). Za příplatek můžete vybírat z jídelního lístku. Na lyžařské chatce “Gletscherhütte” na ledovci Hintertux obdržíte na všechna jídla a nápoje slevu ve výši 20 %.