Silvestr ve Francii za 9700,-

Lyžování ve Francii, oblast SuperDévoluy, v termínu od 28.12. 2013 – 4.1. 2014 v apartmánu pro 4 osoby. Cena za osobu při plném obsazení apartmánu je 9700,- včetně 6-ti denního skipasu SuperDévoluy.

Chaletová rezidence Le Hameau du Puy**** patří k nejkomfortnějším ubytováním v SuperDévoluy a je tvořena hlavním domem a několika samostatnými domky (semichalety). Rezidence se nachází nedaleko sjezdovek, cca 200 m od lyžařských vleků. Obchody, bary a restaurace jsou vzdáleny cca 200 m. Hlavní dům je vybaven recepcí s w-lanem, krytým bazénem a saunou. K dispozici je lyžárna a parkoviště

Apartmány se nachází v hlavním domě. Při objednávce chaletu je ubytování zajištěno v semichaletu s dvěma obytnými jednotkami. Vkusně zařízené apartmány mají koupelnu nebo sprchu a (částečně oddělené) WC, balkon nebo terasu, kombinovanou obývací místnost na spaní, jednu až tři oddělené ložnice a kompletně vybavenou kuchyňskou linku s troubou nebo mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem, sporákem, kávovarem, toustovačem a myčkou na nádobí. Vaše lůžka jsou v den příjezdu již povlečená.

Na místě se platí pobytová taxa cca 0,70 € na osobu/noc, vratná kauce 300 € na apartmán/chalet a čipová karta 3 € na skipas.

Více o termínech zde.