-

Ubytování Saas Fee

Pobyt ve středisku Saas Fee

Saas Fee je idylickým alpským střediskem nacházejícím se na jihu švýcarského kantonu Valais, uprostřed nejvyšších švýcarských Alp. Leží v nadmořské výšce 1800 metrů a žije zde asi 2000 stálých obyvatel. V Saas Fee je zakázána automobilová doprava, takže své auto budete muset nechat na začátku střediska ve velkých garážích.

Saas Fee - ilustrační fotografie

Dopravu zde zajišťují taxíky a dodávky na elektřinu a saně taženými koňmi. Zdejší krajina údolí Saas by se dala popsat slovy - majestátní čtyřtisícovky, ledovce tak blízko, že se jich můžete skoro dotknout, hluboké modré nebe a čistý horský vzduch. Užijte si svou odpočinkovou dovolenou v této nádherné přírodě a určitě svého rozhodnutí nebudete litovat.

Saas Fee je většinou navštěvován sportovními nadšenci jak v zimě, tak i v létě. Tím, že se nachází na úpatí vrcholku Mischabel, tato ledovcová vesnička okouzlí každého návštěvníka. Díky tomu, že se zde vyskytuje tento ledovec, můžeme si užívat lyžování na 20 km lyžařských sjezdovek po celý rok. Také zde naleznete snowpark pro freestylisty s U-rampou. Zajímavostí střediska je, že zde nalezneme největší ledovou jeskyni na světě a nejvýše položenou otáčivou restauraci na Mittelallalinu.

Saas Fee - ilustrační fotografie

Celé údolí Saas žije rušným nočním životem. V samotném Saas Fe nalezneme 55 restaurací a 16 barů, hospůdek a diskoték. V létě se zde můžete těšit na lanovou dráhu, pěší turistiku, jízdu na kole, nordickou chůzi, canyoning, horolezení, golf, bowling, minigolf, pétanque, fotbal, basketbal, volejbal, jóga, bodystyling.

Aktuální nabídka ubytování

Pokud jste si k lyžování v Saas Fee či Saastalu vybrali coby místo pobytu Saas Fee, ubytovat se zde můžete v těchto objektech.

Náhled objektu Acimo (139B05), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Acimo (139B05)

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Acimo (139B05) a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Achat, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Achat

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Achat. Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Alouette (029A10), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Alouette (029A10)

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Alouette (029A10). Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Alte Post, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Alte Post

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Alte Post v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu Amedee (048D01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Amedee (048D01)

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Amedee (048D01) v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu Amedee (048D04), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Amedee (048D04)

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do studia / apartmánu Amedee (048D04). Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Amici 20, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Amici 20

Nenechte si ujít možnost ubytovat se ve studiu / apartmánu Amici 20. V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Apartment Bristolino, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Apartment Bristolino

Odjeďte s námi v zimě do studia / apartmánu Apartment Bristolino. Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Auriga, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Auriga

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování ve studiu / apartmánu Auriga.

Náhled objektu Azurit (019D05), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Azurit (019D05)

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu Azurit (019D05). Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu Bergfink, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Bergfink

Vydejte se užít si zimní dovolenou do studia / apartmánu Bergfink. Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu Bergfink (112C01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Bergfink (112C01)

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu Bergfink (112C01). Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu Camillo 22, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Camillo 22

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Camillo 22 a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Cornelia (031D23), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Cornelia (031D23)

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Cornelia (031D23). Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Cornelia (031D25), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Cornelia (031D25)

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Cornelia (031D25). Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Cresta (031A06), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Cresta (031A06)

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Cresta (031A06) v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu Daniela (071E02), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Daniela (071E02)

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Daniela (071E02) v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu Dominic B (020B01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Dominic B (020B01)

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do studia / apartmánu Dominic B (020B01). Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Helvetia (018B01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Helvetia (018B01)

Nenechte si ujít možnost ubytovat se ve studiu / apartmánu Helvetia (018B01). V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Chalet Antika, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Chalet Antika

Odjeďte s námi v zimě do studia / apartmánu Chalet Antika. Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Chalet Venetz, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Chalet Venetz

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování ve studiu / apartmánu Chalet Venetz.

Náhled objektu CH3906.636, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán CH3906.636

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu CH3906.636. Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu Maria, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Maria

Vydejte se užít si zimní dovolenou do studia / apartmánu Maria. Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu Mier Gfallt's, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Mier Gfallt's

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu Mier Gfallt's. Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu Mikado (018A01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Mikado (018A01)

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Mikado (018A01) a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Snow-Fun B (020E01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Snow-Fun B (020E01)

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Snow-Fun B (020E01). Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Swiss Chalet (114A05), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Swiss Chalet (114A05)

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Swiss Chalet (114A05). Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Topas (048E02), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Topas (048E02)

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Topas (048E02) v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Připravované ubytování

Na lyžování do Saas Fee či Saastalu s námi lyžaři do střediska Saas Fee cestovali i do následujících objektů. Ačkoliv v nich ubytování momentálně nenabízíme, tento stav se může kdykoliv změnit.

Náhled objektu Adler, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Adler

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Adler v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu Adonis (042A01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Adonis (042A01)

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do studia / apartmánu Adonis (042A01). Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Adora, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Adora

Nenechte si ujít možnost ubytovat se ve studiu / apartmánu Adora. V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Agentur Zurbriggen, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Agentur Zurbriggen

Odjeďte s námi v zimě do studia / apartmánu Agentur Zurbriggen. Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Aida, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Aida

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování ve studiu / apartmánu Aida.

Náhled objektu Akropolis (112D01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Akropolis (112D01)

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu Akropolis (112D01). Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu Allalin AG, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Allalin AG

Vydejte se užít si zimní dovolenou do studia / apartmánu Allalin AG. Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu Allegra (071B01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Allegra (071B01)

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu Allegra (071B01). Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu Alouette (029A14), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Alouette (029A14)

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Alouette (029A14) a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Alpenfirn, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Alpenfirn

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Alpenfirn. Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Alpenhof (042B05), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Alpenhof (042B05)

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Alpenhof (042B05). Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Alpenrose, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Alpenrose

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Alpenrose v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu Alpenruh, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Alpenruh

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Alpenruh v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu Alphubel, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Alphubel

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do hotelu Alphubel. Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Alpin-Snowball (071H01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Alpin-Snowball (071H01)

Nenechte si ujít možnost ubytovat se ve studiu / apartmánu Alpin-Snowball (071H01). V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Am Biel, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Am Biel

Odjeďte s námi v zimě do studia / apartmánu Am Biel. Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Amedee, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Amedee

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování ve studiu / apartmánu Amedee.

Náhled objektu Amici (034B05), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Amici (034B05)

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu Amici (034B05). Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu Amor Lodge, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Amor Lodge

Vydejte se užít si zimní dovolenou do studia / apartmánu Amor Lodge. Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu Am Vogelwald, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Am Vogelwald

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu Am Vogelwald. Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu Anemone, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Anemone

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Anemone a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Anina (040B01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Anina (040B01)

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Anina (040B01). Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Antares (110B05K), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Antares (110B05K)

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Antares (110B05K). Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Apollo, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Apollo

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Apollo v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu Aramis (048H01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Aramis (048H01)

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Aramis (048H01) v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu Auriga (023A01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Auriga (023A01)

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do studia / apartmánu Auriga (023A01). Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Avalanche (019C01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Avalanche (019C01)

Nenechte si ujít možnost ubytovat se ve studiu / apartmánu Avalanche (019C01). V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Azurit (019D01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Azurit (019D01)

Odjeďte s námi v zimě do studia / apartmánu Azurit (019D01). Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Bacchus, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Bacchus

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování ve studiu / apartmánu Bacchus.

Náhled objektu Bacchus (029E02), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Bacchus (029E02)

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu Bacchus (029E02). Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu Balfrin, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Balfrin

Vydejte se užít si zimní dovolenou do studia / apartmánu Balfrin. Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu Bergaster, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Bergaster

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu Bergaster. Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu Bergrose (092A01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Bergrose (092A01)

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Bergrose (092A01) a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Bijou, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Bijou

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Bijou. Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Blomattu 2 (050B01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Blomattu 2 (050B01)

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Blomattu 2 (050B01). Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Blomattu 2 (050B07), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Blomattu 2 (050B07)

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Blomattu 2 (050B07) v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu Bristolino, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Bristolino

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Bristolino v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu Camillo, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Camillo

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do studia / apartmánu Camillo. Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Camillo (021A20), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Camillo (021A20)

Nenechte si ujít možnost ubytovat se ve studiu / apartmánu Camillo (021A20). V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Castello (110E01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Castello (110E01)

Odjeďte s námi v zimě do studia / apartmánu Castello (110E01). Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Cityhaus (095A03), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Cityhaus (095A03)

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování ve studiu / apartmánu Cityhaus (095A03).

Náhled objektu Colibri, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Colibri

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu Colibri. Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu Cresta, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Cresta

Vydejte se užít si zimní dovolenou do studia / apartmánu Cresta. Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu Daniela, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Daniela

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu Daniela. Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu Delphin, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Delphin

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Delphin a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Domblick, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Domblick

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Domblick. Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Dominic A (020C01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Dominic A (020C01)

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Dominic A (020C01). Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Dominic B1 03, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Dominic B1 03

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Dominic B1 03 v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu du Glacier, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel du Glacier

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování v hotelu du Glacier v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu Eden, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Eden

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do hotelu Eden. Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Erlebnishotel Etoile, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Erlebnishotel Etoile

Nenechte si ujít možnost ubytovat se v hotelu Erlebnishotel Etoile. V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Evelyne (031C03), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Evelyne (031C03)

Odjeďte s námi v zimě do studia / apartmánu Evelyne (031C03). Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Felix, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Felix

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování ve studiu / apartmánu Felix.

Náhled objektu Fredy fährt Ski, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Fredy fährt Ski

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu Fredy fährt Ski. Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu Garni Imseng, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Garni Imseng

Vydejte se užít si zimní dovolenou do hotelu Garni Imseng. Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu Golf, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Golf

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu Golf. Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu Haus Acimo, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Haus Acimo

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Haus Acimo a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Haus Ama Saas, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Haus Ama Saas

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Haus Ama Saas. Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Holiday, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Holiday

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Holiday. Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Chalet Bärgdorf, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Chalet Bärgdorf

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Chalet Bärgdorf v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu Chalet Domino (125E01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Chalet Domino (125E01)

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Chalet Domino (125E01) v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu Chalet Fasan, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Chalet Fasan

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do studia / apartmánu Chalet Fasan. Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Chalet Flair (149E13), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Chalet Flair (149E13)

Nenechte si ujít možnost ubytovat se ve studiu / apartmánu Chalet Flair (149E13). V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Chalet Rondo (149E12), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Chalet Rondo (149E12)

Odjeďte s námi v zimě do studia / apartmánu Chalet Rondo (149E12). Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Chalets Bärgdorf, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Chalets Bärgdorf

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování ve studiu / apartmánu Chalets Bärgdorf.

Náhled objektu CH3906.684, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán CH3906.684

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu CH3906.684. Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu CH3906.685, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán CH3906.685

Vydejte se užít si zimní dovolenou do studia / apartmánu CH3906.685. Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu CH3906.895, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán CH3906.895

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu CH3906.895. Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu CH3906.990, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán CH3906.990

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu CH3906.990 a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Jessica, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Jessica

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Jessica. Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Kandahar (009A01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Kandahar (009A01)

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Kandahar (009A01). Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Kontiki (124C12), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Kontiki (124C12)

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Kontiki (124C12) v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu La Collina, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel La Collina

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování v hotelu La Collina v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu La Montanara, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán La Montanara

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do studia / apartmánu La Montanara. Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Le Camée (002A01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Le Camée (002A01)

Nenechte si ujít možnost ubytovat se ve studiu / apartmánu Le Camée (002A01). V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Marmotte, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Marmotte

Odjeďte s námi v zimě do hotelu Marmotte. Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Metropol, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Metropol

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování v hotelu Metropol.

Náhled objektu Mischi, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Mischi

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu Mischi. Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu Mischi (008B03), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Mischi (008B03)

Vydejte se užít si zimní dovolenou do studia / apartmánu Mischi (008B03). Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu Mischi (008B09), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Mischi (008B09)

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu Mischi (008B09). Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu Old Saas-Fee, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Old Saas-Fee

Využijte atraktivní možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Old Saas-Fee a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Orion, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Orion

Ubytujte se během sezóny ve studiu / apartmánu Orion. Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Perle, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Perle

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Perle. Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Primavera, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Primavera

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se ve studiu / apartmánu Primavera v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu Rio, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Rio

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Rio v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Náhled objektu Shangri-La, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Shangri-La

Odcestujte s námi v průběhu lyžařské sezóny na ubytování do studia / apartmánu Shangri-La. Zde si budete moci na zdejších prostorných sjezdových tratích či běžeckých stopách dokonale užít pravou alpskou zimu.

Náhled objektu Schliechten (167B02), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Schliechten (167B02)

Nenechte si ujít možnost ubytovat se ve studiu / apartmánu Schliechten (167B02). V centru zimních sportů Saas Fee budete moci využívat veškeroujeho infrastrukturu. Čekají na vás výborné podmínky k lyžování, běhu na lyžích, snowboardingu, skialpinismu a dalším zimním aktivitám.

Náhled objektu Snow-Fun A (029D01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Snow-Fun A (029D01)

Odjeďte s námi v zimě do studia / apartmánu Snow-Fun A (029D01). Využijte ubytování jen kousek od vyhlášených upravovaných sjezdovek a dalších lyžařských terénů. Na ně s oblibou jezdí přízvnici sjezdových lyží z blízkého i vzdáleného okolí.

Náhled objektu Stegmatte Lodge, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Stegmatte Lodge

Zjistěte i vy, proč jsou lyžařské areály a jejich sjezdovky v blízkosti zimního střediska Saas Fee tak populární. A to jak mezi vyznavači alpského lyžování, tak i běžci na lyžích. Nenechte si ujít možnost výhodného ubytování ve studiu / apartmánu Stegmatte Lodge.

Náhled objektu Sunshine (050E01), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Sunshine (050E01)

Neváhejte a dopřejte si v zimě to nejlepší lyžování v Alpách. Ubytujte se s námi ve studiu / apartmánu Sunshine (050E01). Bydlet budete jen kousek od zdejších sjezdových tratí. Na nich si na své přijdou jak začínající sjezdaři, tak ti nejlepší jezdci.

Náhled objektu The Dom Saas Fee, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel The Dom Saas Fee

Vydejte se užít si zimní dovolenou do hotelu The Dom Saas Fee. Na ubytování v zimním středisku Saas Fee, kde budete mít na dosah upravované sjezdové i běžecké tratě, prožijte na horách aktivně váš zasloužený čas odpočinku a relaxace.

Náhled objektu Waldrain (050C04), Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Waldrain (050C04)

Pojeďte s námi v zimě na ubytování do studia / apartmánu Waldrain (050C04). Zde si na zdejších prostorných a dlouhých sjezdovkách či v běžeckých stopách dokonale vychutnejte zimní dovolenou plnou sportu a dalších aktivit.

Náhled objektu Walliserhof Grand, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Walliserhof Grand

Využijte atraktivní možnosti ubytování v hotelu Walliserhof Grand a užijte si v zimním lyžařském středisku Saas Fee skvělé lyžování, snowboarding nebo skialpinismus na zdejších širokých a udržovaných sjezdových tratích nebo ve volném terénu.

Náhled objektu Walliserhof Grand-Hotel & Spa, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Walliserhof Grand-Hotel & Spa

Ubytujte se během sezóny v hotelu Walliserhof Grand-Hotel & Spa. Na vyhlášené sjezdové terény v okolí, kam tak rádi jezdí milovníci alpského lyžování z širokého okolí, to odsud budete mít skutečně jen kousek.

Náhled objektu Wanda, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Studio / Apartmán Wanda

Přesvědčte se i vy, proč jsou skiareály v okolí střediska Saas Fee mezi vyznavači sjezdového lyžování tak žádané. Využijte možnosti ubytování ve studiu / apartmánu Wanda. Odtud vám cesta na lyže zabere skutečně jen chvíli.

Náhled objektu Wellnesshotel Schweizerhof, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Wellnesshotel Schweizerhof

Dopřejte si ty nejlepší sjezdovky v Alpách. Ubytujte se v hotelu Wellnesshotel Schweizerhof v blízkosti skiareálů, na nichž si skvělé lyžování užijí jak úplní začátečníci a rodiče s malými dětmi, tak i zdatní a zkušení jezdci.

Náhled objektu Wellnesshotel Schweizerhof Saas-Fee, Saas Fee, Saas Fee / Saastal, Švýcarsko

Hotel Wellnesshotel Schweizerhof Saas-Fee

Užijte si v zimě zaslouženou dovolenou. Využijte možnosti ubytování v hotelu Wellnesshotel Schweizerhof Saas-Fee v lyžařském zimním středisku Saas Fee. Tady budete moci aktivně odpočívat na upravovaných sjezdovkách či v připravených běžeckých stopách.

Ubytování Saas Fee - kde se v okolí lyžuje?

Lyžovat v Saas Fee či Saastalu v blízkosti střediska Saas Fee je možno v těch lyžařských areálech, ležících v dojezdové vzdálenosti.

Náhled skimapy areálu Saas - Almagell

Saas - Almagell

Sjezdové lyžování si v lyžařském areálu Saas - Almagell ve Švýcarsku užijí jak začátečníci, tak i zkušení lyžaři. Svým návštěvníkům nabízí sjezdovky všech stupňů obtížnosti.

Náhled skimapy areálu Saas - Fee

Saas - Fee

Na lyže do skiareálu Saas - Fee se každou sezónu vydávají příznivci sjezdového lyžování z blízkého i vzdálenějšího okolí. Tento lyžařský areál nabízí špičkové podmínky a udržované sjezdovky.

Náhled skimapy areálu Saas - Grund

Saas - Grund

Na příznivce lyžování čekají ve skiarálu Saas - Grund v Saas Fee či Saastalu dokonale upravené sjezdové tratě. Vše doplňují moderní vysokokapacitní lanovky a vleky pro skvělé zážitky z Alp.

Poloha lyžařského střediska Saas Fee

GPS koordináty pro navigace: 46.11061, 7.929897 (46°6'38'', 7°55'48'')