Rakousko 24.1. – 27.1. s polopenzí 2.990,-

Sleva na 4 denní pobyt v Rakousku, Ramsau am Dachstein, Royer Pois s polopenzí za 2.990,-. Termín 24.1. – 27.1. Dítě 0 – 5 let ZDARMA bez nároku na lůžko.

Dobře vybavený penzion se nachází na klidném a tichém místě na okraji Ramsau. Běžkaři ocení značené běžecké stopy vedoucí přímo kolem penzionu. Zastávka skibusu je pouhých 200 metrů. Lze navštěvovat i veřejný bazén, který je vzdálen asi 5 kilometrů. Lyžařská oblast Schladming se nachází asi 6 kilometrů od penzionu, k ledovci Dachstein to budete mít 8 kilometrů.

Royer Pois je hezky zařízený, útulný objekt, ve kterém rozhodně nebudete trpět nedostatkem prostoru. Jídelna večer slouží i jako společenská místnost a je plně pokryta WiFi signálem pro přístup na internet zdarma. K dispozici je vytápěná lyžárna a elektrické sušáky na boty. Bezplatné parkování přímo u objektu.

Všechny pokoje s vlastní sprchou a WC, většina s balkónem. Na pokojích TV se satelitním příjmem. 4-lůžkové rodinné pokoje o dvou místnostech mají sprchu a WC společné.

Českými kuchaři připravovaná polopenze. Snídaně rozšířená kontinentální, večeře servírovaná o třech chodech (polévka, hlavní jídlo, dezert, saláty). V čase snídaně a večer je k dispozici káva zdarma.