Zima Rakousko, Achensee s polopenzí

Čtyřdenní dovolená v Rakousku, Achensee s polopenzí za 3.723,- v termínu 22.1. (po) – 25.1.2018 (čt).

Penzion Sportpension Geisler leží v klidné poloze a je vzdálen zhruba 500 metrů od centra Achenkirchu a také od lyžařského střediska Christlum. Běžecká stopa vede přímo kolem domu a na zastávku skibusu se dostanete po cca 70 metrech. Útulný sportovní penzion má k dispozici recepci, salónek, výtah, Wi-Fi (v ceně), restauraci, bar, jídelní sál a také lyžárnu.

Kromě toho si můžete odpočinout v sauně, kabince s infračerveným zářením a relaxační místnosti, které jsou zdarma. Solárium je možné využít za poplatek. Po dni na sjezdovce si můžete zahrát např. stolní tenis, stolní fotbálek, kulečník, flipper nebo air hokej (v ceně). K dalšímu vybavení penzionu patří slunečná terasa a bezplatné parkoviště (dle dispozice).

Pěkně zařízené pokoje mají koupelnu nebo sprchu s WC, satelitní TV, telefon, Wi-Fi (v ceně), fén na vlasy, trezor (v ceně) a také balkon nebo terasu. V ceně zahrnutá polopenze se skládá z nápoje na přivítanou, vydatné snídaně formou švédských stolů a večerního menu o třech chodech (na výběr je hlavní jídlo) s bufetem s předkrmy a salátovým bufetem.