Dnes poslední možnost LAST MINUTE

Nabízíme vám poslední pokoj v Rakousku v Penzionu Royer-Pois za výhodnou cenu. Oproti původním 8.980,- zaplatíte pouze 6.580,- s polopenzí  ZA DVĚ OSOBY! Termín od 1.2. do 5.2.2014.

Dobře vybavený penzion Royer-Pois, který je součástí venkovského hospodářství, se nachází na klidném, tichém místě v okrajové části Ramsau. Kolem penzionu vedou značené běžecké stopy, zastávka skibusu 200 m. Veřejný bazén je vzdálen asi 5 km. Lyžařská oblast Schladming se nachází asi 6 km od penzionu, k ledovci Dachstein to budete mít 8 km.

Hezky zařízený, útulný objekt, ve kterém rozhodně nebudete trpět nedostatkem prostoru. Jídelna večer slouží i jako společenská místnost a je plně pokryta WiFi signálem pro přístup na Internet zdarma.

K dispozici je vytápěná lyžárna a elektrické sušáky na boty, za příplatek je možné využít saunu.Bezplatné parkování přímo u objektu.

V objektu je českými kuchaři připravovaná polopenze. Snídaně rozšířená kontinentální, večeře servírovaná o třech chodech (polévka, hlavní jídlo, dezert, saláty). V čase snídaně a večer je k dispozici káva zdarma.